ABJ Fotografie
Image default
Vervoer en transport

Verhuizen, wat nu?

Verhuizers Amsterdam

Een verhuizing is niet iets wat u dagelijks doet en kost tijd en een goede voorbereiding. Het is belangrijk van tevoren een stappenplan te doorlopen om na te gaan waar u allemaal aan moet denken en wat u moet regelen. Gelukkig kunnen wij van Heboverhuizingen u hierbij van dienst zijn. Wij kunnen uw verhuizing zo makkelijk mogelijk maken, afhankelijk wat u wensen zijn.

 

Verhuizen Amsterdam

Binnen de regio Amsterdam zijn er veel verhuisbedrijven te vinden die hun diensten aanbieden, waaronder wij van Heboverhuizingen. Op onze website kunt u informatie vinden over de services die wij aanbieden. Zo kunt u bij een spoedverhuizing contact met ons opnemen, zodat wij u kunnen ontzorgen en kunnen bijstaan bij het verhuizen van diverse spullen. We beschikken over een verhuislift, bieden tijdelijke inboedelopslag aan en pianovervoer. Naast de particuliere verhuizingen, kunnen wij u ook van dienst zijn als u uw organisatie wilt verhuizen naar een andere locatie. En dit alles in hartje Amsterdam. Voor de oudere mensen onder ons, bieden wij ook speciale seniorenverhuizingen aan. Wij helpen u met inpakken van uw inboedel, demonteren en monteren uw meubelstukken en zorgen dat alles netjes op de plek komt in uw nieuwe woning.

Checklist

Van tevoren is het handig een checklist te gebruiken, zodat u geen dingen over het hoofd ziet en volgens een stappenplan diverse handelingen kunt uitwerken. Zie ook de door ons gemaakte checklist op onze website. Ga na of u uw gehele inboedel wilt meenemen naar de nieuwe woning of een gedeelte hiervan. U kunt misschien spullen overnemen van de huidige bewoner. Het is goed rekening te houden met de verhuisdatum en nog te schilderen muren en/of het leggen van vloerbedekking e.d. Wanneer u bovengenoemde helder heeft, kunt u uw verhuizing doorgeven aan de gemeente. Zij zorgen ervoor dat overheidsinstanties hiervan op de hoogte worden gebracht en dat uw nieuwe adres wordt verwerkt. Denk ook aan eventuele abonnementen die u heeft lopen en laat uw nieuwe adres op het werk en relaties wijzigen.

Dan is het tijd voor de verhuizers Amsterdam! Wij kunnen u helpen met inpakken van de inboedel, maar u kunt dit natuurlijk ook zelf doen. Zorg voor voldoende stevige verhuisdozen en beschermhoezen. Een gedeelte kunt u ruim voor de verhuisdatum inpakken. Spullen die u nauwelijks gebruikt of niet meer nodig heeft, kunt u inpakken. Meubels die niet nodig zijn, kunnen gedemonteerd worden. Door de dozen te labelen, zorgt u ervoor dat u weet wat erin zit. Uiteraard kunt u ook van onze diensten gebruik maken en helpen wij u mee met het inpakken van uw inboedel in dozen en kunnen wij uw meubels demonteren.

Verhuizen Amsterdam, het is zover

Op de dag van de verhuizing neemt u de gas- water en stroom meterstanden op en controleert u het huis op achtergebleven spullen. Daarnaast levert u de sleutels in bij de verhuurder of nieuwe bewoners. Nu alles klaar is, kunt u genieten van uw nieuwe woning. Wilt umeer informatie over een verhuizer in Amsterdam? Kijk dan op onze website!

https://heboverhuizingen.nl/