ABJ Fotografie
Image default
Internet

Wat zijn de functionaliteiten van het online dashboard?

Haal je big data KPI met QOALZ

Doelstellingen, resultaten en heel veel data… De meeste organisaties hebben hier allemaal mee te maken. Maar hoe ga je deze data presenteren? Veel organisaties hebben veel data op veel verschillende plekken en willen deze op een visueel aantrekkelijk en leesbare online dashboard kunnen presenteren, ofwel de zogeheten big data KPI. Of je nu een dashboard maakt voor de directie, je manager of puur een sturingsdashboard voor jezelf. Wij kunnen daarbij helpen. Onze dashboard tool maakt het voor jou gemakkelijk om al je data op één plek te presenteren. Altijd en overal online beschikbaar, ofwel een SaaS oplossing.

 

Gemakkelijk je data presenteren vanuit verschillende bronnen

Via onze tool kan je gemakkelijk alle data verzamelen uit verschillende bronnen. API, SQL databases, Excel en zelfs je webanalytics-tooling, zoals Google Analytics kan je aansluiten. Monitor bijvoorbeeld de beschikbaarheid van je systemen via een API of bekijk real time de resultaten van je marketingcampagne. Kijk bijvoorbeeld naar je realtime bezoekers op je website of het aantal afspraken die gemaakt zijn. Bekijk de prestaties van je dienst, product of productgroep. Ontwerp een mooi dashboard en presenteer deze overal, of het nu je mobiel, laptop of op een groot scherm is. Vier je successen!

 

Visuele presentatie functionaliteiten

Wij bieden heel veel mogelijkheden aan om je data te presenteren. We hebben meer dan 30 visuele indicatoren die je kan gebruiken. Van tabellen en diagrammen tot scorecards. Je kan vergelijkingen maken via de diagrammen en zelfs je targets bijhouden via de scorecards. Ook is het mogelijk om op de achtergrond zelf berekeningen uit te laten voeren, zo is het zelfs mogelijk om prognoses te laten zien of je ROI. Er is altijd een manier die bij jou past! Bij een aantal indicatoren is het zelfs mogelijk om door te klikken en meer gedetailleerde informatie te tonen. Deze gegevens kan je zelfs exporteren naar Excel.

 

Verspreiden van je dashboard

Jij kan natuurlijk overal inloggen om je dashboard te tonen of in te zien. Maar het is ook zeker mogelijk om de data te exporteren naar bijvoorbeeld een pdf of csv, zodat je deze data nog verder proactief kan delen in je organisatie. Iedereen kijkt en praat over dezelfde cijfers. Het bevordert de samenwerking en je kan sneller resultaten boeken.

 

Veiligheid staat voorop

Uiteraard vinden wij het belangrijk om discreet met je data om te gaan. De verbinding tussen jouw data en het dashboard wordt op een veilige manier verstuurd. Ook is het dashboard ook alleen bereikbaar achter een inlog.

 

Gemak en snel live

Wij helpen je graag mee jouw ideale dashboard te realiseren. Wij maken deze samen en bekijken hoe we deze kunnen optimaliseren en zelfs onderhoudsvrij te maken. Jij hebt er geen omkijken meer na. Kijk op onze website voor meer informatie! 

 

https://www.qoalz.nl/functionaliteiten/