ABJ Fotografie
Image default
Dienstverlening

U kunt bij deze specialisten terecht voor machinebouw en transportsystemen

Wanneer u op zoek bent naar industriële transportsystemen, dan kunt u terecht bij R.E.M. techniek in Winkel, nabij Heerhugowaard. Voor het complete proces kunt u terecht bij deze specialisten: van ontwerp tot montage. Alle specialisten zijn VCA- en TCVT-gecertificeerd, waardoor u zeker weet dat de industriële transportsystemen op de juiste manier gerealiseerd en gemonteerd worden door de vakmensen.

Kies uit een ruim assortiment aan industriële transportsystemen

De industriële transportsystemen die het bedrijf aanbiedt, worden gebruikt om goederen snel en gemakkelijk intern te vervoeren. Bij R.E.M. techniek heeft u de keuze uit diverse transportsystemen. Alle transportsystemen die u bij deze specialisten vindt, zijn van topkwaliteit. U heeft de keuze uit:

  • Rollenbanen
  • Kettingbanen
  • Lopendebandsystemen
  • Modulaire transportbanden

De systemen zijn compleet naar uw wensen aan te passen. U wordt volledig betrokken bij het gehele proces: van het ontwerp- tot aan het bouwproces. De specialisten zijn flexibel en oplossingsgericht. Hierdoor weet u zeker dat u systemen ontvangt die volledig aan uw wensen en eisen voldoen.

Heeft u interesse in machinebouw? Dan schakelt u deze specialisten in

Naast industriële transportsystemen kunt u bij deze specialisten ook terecht voor machinebouw. Machinebouw en -reparatie wordt vervaardigd in hun compleet uitgeruste machinefabriek. In deze fabriek maken zij uw machines weer zo goed als nieuw. De specialisten beschikken over vele jaren ervaring en een hoog kennisniveau. Ook zijn ze VCA-gecertificeerd. Veiligheid staat voorop in de fabriek en de specialisten gaan flexibel te werk om u een passende oplossing te bieden. Naast machinebouw kunt u ook bij R.E.M. techniek terecht voor staalconstructies op maat.

Neem contact op met de specialisten voor meer informatie en ontdek de mogelijkheden

Kortom, wanneer u industriële transportsystemen wilt laten realiseren of machinebouw wilt laten uitvoeren, dan is het raadzaam om in zee te gaan met R.E.M. techniek. Heeft u vragen of wenst u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact op met de specialisten via de contactgegevens op remtechniekbv.nl.