ABJ Fotografie
Image default
Dieren

Uw huisdier is in goede handen bij deze dierenarts in Arnhem

Heeft uw hond, kat of knaagdier zorg nodig? Dan kunt u terecht bij Huisdierenkliniek Hornstra. Bij deze dierenarts in Arnhem ontvangt uw huisdier de zorg die het nodig heeft, of dit nu onderzoek, medicijnen of een operatie is. Omdat deze kliniek alle behandelingen op één plaats aanbiedt, bespaart u geld en tijd. Bij deze arts staat uw dier voorop, daarom werkt die op afspraak. Daardoor beperken we namelijk het contact met andere (zieke) dieren.

Vaccinaties, operaties of onderzoek, u kunt bij deze specialist voor alles terecht

Heeft uw hond een bloedonderzoek nodig? Of wilt u weten hoe de gezondheid van uw cavia ervoor staat? Dan maakt u een afspraak bij deze professional. Bij deze kliniek ontvangt uw huisdier namelijk de beste zorg. Er zijn altijd verschillende specialisten in huisdieren aanwezig die het beste voor hebben met uw huisdier. Zij zijn opgeleid om medicijnen of vaccinaties toe te dienen, onderzoek uit te voeren of scans te maken om uw huisdier de juiste zorg te geven.

Preventief onderzoek laten verrichten door deze professionals

Het is uiteraard ook verstandig om preventief een afspraak te maken bij deze dierenarts in Arnhem, bijvoorbeeld voor een bloedanalyse voor uw hond. Zo krijgt u een beter beeld van de algemene gezondheid van uw dier. Daarnaast heeft deze kliniek beschikking over middelen voor insectenbestrijding. Door vlooien en teken tijdig aan te pakken, voorkomt u namelijk ook ergere problemen zoals bloedarmoede of ziektes die insecten met zich meedragen.

Maak een afspraak bij deze dierenexpert

Om uw dier gezond te houden of te maken, brengt u het naar Huisdierenkliniek Hornstra. Deze dierenarts in Arnhem heeft de kennis en de middelen om uw huisdier te behandelen. U kunt namelijk op dezelfde locatie een bloedonderzoek, vaccinatie of operatie voor uw hond, kat of knaagdier laten uitvoeren. Maak online een afspraak bij deze specialist.