ABJ Fotografie
Image default
Eten en drinken

Van verse asperges kopen een ware beleving ervaren

Bent u ook zo verzot op asperges? Verse asperges kopen doet u ook dit jaar weer bij Aspergehof Noordam in Woubrugge, in het Groene Hart. Daar houdt men zich dagelijks bezig met de teelt en oogst van zowel witte als groene asperges. Deze kunt u zowel geschild als ongeschild in de boerderijwinkel aanschaffen. Behalve voor het kopen van verse asperges bent u op deze boerderij ook welkom voor een rondleiding. De enthousiaste medewerkers vertellen u graag over de asperge, de teelt en de manieren waarop u deze overheerlijke groende kunt bereiden. Wilt u van uw bezoek aan de boerderij een echte beleving maken? Boekt u dan een arrangement.

 

Het hele jaar door de keuze uit talrijke arrangementen

Staat er binnenkort bij u een verjaardag, een jubileum, een vriendenuitje of misschien een bedrijfsfeestje of familiedag op de planning? Wanneer u degene bent die de organisatie voor zijn rekening neemt, kijkt u dan op de website van de bovengenoemde boerderij vooral eens rond in de categorie arrangementen. De boerderij is niet alleen in het aspergeseizoen, maar het hele jaar door geopend. Tot de mogelijkheden behoren onder andere Klompengolf, Hollandse spelletjes, steppen en kookworkshops. Ook kunt u bij Aspergehof Noordam heerlijk barbecueën of genieten van een diner. De boerderij kan uw feest helemaal naar uw wens aankleden.

 

Ontdek alle mogelijkheden direct online

Of u nu verse asperges wilt kopen of op zoek bent naar een onvergetelijke ervaring in de buitenlucht, bij deze boerderij geniet u van rust, gezelligheid en een ongedwongen sfeer. De locatie kan gezelschappen van tien tot honderd personen ontvangen. In het geval van regenachtig weer wordt er voorzien in alternatieven. Op de website vindt u een overzicht van alle mogelijkheden, die u direct online kunt boeken. Voor vragen of meer informatie kunt u contact opnemen met de medewerkers van de boerderij, die u graag te woord zullen staan.

https://www.aspergehofnoordam.nl/