ABJ Fotografie
Image default
Aanbiedingen

Voorkom diefstal op de bouwplaats

Ieder jaar opnieuw zien we dat er veel diefstal wordt gepleegd op de bouwplaatsen. Voor alle betrokken is het vervelend dat er een diefstal wordt gepleegd op de bouwplaats. De bouwmaterialen kunnen nog wel een keer opnieuw worden gekocht, maar dit brengt een hoop extra kosten met zich mee. Enkel een waarschuwing met geplaatste camera’s heeft weinig invloed op de diefstal. De dieven verkleden zich onherkenbaar en nemen veel dure spullen mee van de bouwplaats. Een diefstal willen we gezamenlijk voorkomen. Wij hebben een aantal tips voor jou, om de diefstal om de bouw te verminderen. Lees snel verder en voorkom de diefstal. 

 

Scherm de bouw af met hekken 

Om te voorkomen dat de verkeerde mensen een bezoekje brengen aan de bouw, kan je de bouwplaats afsluiten. De werknemers die op de bouw moeten zijn, kunnen door middel van een sleutel het hek openen. Om de bouwplaats nog meer af te schermen, kan je ervoor kiezen om verschillende doeken met reclame over de hekken heen te plaatsen. Op deze manier ligt de bouwplaats minder in het zicht en hopen we dat de kans op diefstal wordt verkleind. 

 

Materialencontainer

Er zijn verschillende materialencontainers verkrijgbaar voor op de bouwplaats. De materiaalcontainer kan op slot worden gedaan. Het slot is op een speciale manier ontworpen, dat je niet zomaar het slot van de materiaalcontainer kunt verwijderen. In de materiaalcontainer kunnen alle dure bouwmaterialen worden opgeslagen. Indien de dieven de hekken zijn doorgekomen, moet ze ook nog eerst de materiaalcontainer openen. De tijd die ze kwijt zijn om diefstal te plegen wordt hierdoor vergroot. Wellicht is in de tussentijd de politie of een andere hulptroep al gearriveerd. 

 

Neem het mee in de bus 

De kostbare materialen die jij iedere dag nodig bent, laat je vaak op de bouw liggen. Je komt namelijk de volgende dag terug om exact dezelfde materialen te gaan gebruiken. Wij adviseren jou om veel materialen mee te nemen in jouw eigen busje. De volgende dag kom je namelijk met dezelfde bus weer naar de bouwplaats toe. Het kost wellicht wat tijd om alle bouwmaterialen in de bus op te slaan, maar hierdoor weet je zeker dat je de materialen de volgende dag weer kunt gebruiken. Nieuwe bouwmaterialen kopen is natuurlijk jammer van het geld. 

https://www.online-bouwmaterialen.nl