ABJ Fotografie
Image default
Aanbiedingen

Vriendinnenweekend!

Het jaarlijkse nazomerse uitje staat weer op de kalender en de koffers staan al klaar. Boodschappen zijn ingeslagen en er is genoeg wijn gekocht. Een weekend vol lol, avontuur en gelach met de meiden. Het vriendinnenweekend is een feit! Maar hoe maak je het vriendinnenweekend nou zó geslaagd dat er het jaar daarna nog over gesproken wordt? Lees met ons mee en doe tips op voor jouw aankomende vriendinnenweekend! 

Schilderworkshop

Elke dorp of stad heeft wel een atelier met kunstenaar en er zijn genoeg kunstenaars die workshops geven. Wat houdt je nog tegen? Schildersezel, kwast en verf klaar? Schilderen maar! Vaak is er keuze uit verschillende workshops, zoals bijvoorbeeld het schilderen van een stilleven. Of, voor gegarandeerd plezier, het schilderen van een naaktmodel. Voor je het weet staat er een prachtige Italiaanse macho voor je, wie wil dat nou niet?

Kookworkshop

Voor op de tweede dag van het weekend een goede tip: Schorten om en kokkerellen! Hoe gezellig om rond een uur of 15:00 de keuken van een kookstudio in te duiken en een heerlijk drie gangen diner op tafel te zetten. Natuurlijk leuk om te kijken of je het diner vervolgens bij de kookstudio kan opeten. Tip: Neem de benenwagen of ga op de fiets naar de kookstudio, vaak hoort er een heerlijke variatie van verschillende bijpassende wijnen bij de gerechten. 

Workshop aan de keukentafel

Voor de vriendinnengroepen die liever aan huis gekluisterd blijven gedurende het weekendje zijn er ook super veel activiteiten te bedenken. Zoek maar eens online naar workshops die je thuis kan doen! Je kan er ontzettend veel vinden en boeken, met uitleg erbij en soms zelfs met een instructeur. 

Knutselen maar

Een knutselmiddag is natuurlijk nooit mis, maar is het niet leuk om tijdens het weekend met de meiden een zelfgemaakte tastbare herinnering te knutselen? Het versieren van linnen tasjes; het maken van kralenkettingen; het bedrukken van T-Shirts, het beschilderen van stenen dildo’s; je kan het zo gek niet bedenken om de dag af te sluiten met een grote glimlach op de gezichten van jou en jouw vriendinnen!  

Buiten activiteiten

Als de zon een beetje schijnt is het natuurlijk zonde om een activiteit te doen die binnen uitgevoerd zal moeten worden. Gelukkig maar: aan opties geen gebrek! Boerengolf; Segway’s huren en door de stad toeren; een speurtocht door het centrum. Als je rond de winterperiode gaat is het ook altijd leuk om te kijken of er ergens een schaatsbaan is aangelegd. Wat je ook verzint, vergeet niet dat genieten het allerbelangrijkst is!

https://www.sextoyland.nl/