ABJ Fotografie
Image default
Dienstverlening

Zet je vriendin of vrouw extra in het zonnetje met een origineel cadeau

Verdient jouw vriendin of vrouw het om eens extra in het zonnetje gezet te worden, en ben je op zoek naar een origineel cadeau? We weten allemaal hoe lastig het kan zijn om een mooi en persoonlijk cadeau te verzinnen om je vriendin of vrouw mee in de watten te leggen. Heeft ze alles al of heb je het idee dat je alles al eens voor haar hebt gedaan? Wellicht kun je haar verwennen met een lief gebaar waarmee ze haar dag heerlijk uitgerust en ontspannen kan beginnen!

 

Breng de luxe van roomservice bij haar/jullie thuis

Geniet je vriendin of vrouw op vakantie en dagjes weg altijd zo van de roomservice? Overweeg eens om de roomservice naar haar (of jullie) thuis te brengen met een ontbijtservice! Hoe fijn is het om haar heerlijk uit te laten slapen en haar vervolgens te verwennen met een uitgebreid luxe ontbijt, met daarin heerlijke broodjes, croissants, luxe kazen, verse vleeswaren, vers fruit, jus d’orange, een flesje bubbels en nog veel meer. Denk je dat dit wel erg veel tijd kost, of dat je het niet onopvallend thuis kunt bereiden zonder haar wakker te maken? Think again!

Je kunt namelijk heel gemakkelijk een lekker ontbijtje voor je vriendin of vrouw bestellen via een ontbijtservice zoals www.ontbijt.nl. Bij zo’n ontbijtservice kun je kiezen uit tal van verschillende soorten ontbijtjes, van vegetarische ontbijtjes tot een klassiek, Frans of luxe ontbijt, je vindt het op ontbijt.nl. Ook kun je leuke persoonlijke toevoegingen doen aan het ontbijt, zoals een luxe fles champagne of cava, een lekkere doos chocolade, een reep Tony Chocoloney’s of een mooie (zijden) roos. Je regelt het gemakkelijk online, tot wel een dag van tevoren (vóór 17:00 uur besteld is morgen genieten van het ontbijt). Zo kun je, zonder dat je vriendin of vrouw het door heeft, een heerlijk luxe ontbijt voor haar of jullie samen regelen en haar in de watten leggen door een heerlijk ontbijt te bestellen via de ontbijtservice.