ABJ Fotografie
Image default
Vervoer en transport

Zorgeloos verhuizen Amsterdam

Wie wil verhuizen in Amsterdam komt vaak diverse problemen tegen. Zo zijn de huizen in de binnenstad van Amsterdam vaak klein, met smalle trappen. Hierdoor is het lastig om uw meubels binnen te krijgen. Ook de straatjes zijn smal en slecht bereikbaar.

 

Professioneel verhuizen

Om dit soort problemen te voorkomen, doet u er goed aan om een professioneel verhuisbedrijf in te schakelen. Vaak weten deze bedrijven precies wat er wel en niet kan. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan en kunt u zorgeloos verhuizen in Amsterdam!

 

Stappenplan

Verhuizen is een stressvolle zaak. Zorg daarom dat uw verhuizing goed georganiseerd is. Met het volgende stappenplan biedt u alle stress het hoofd en komt het zeker wel in orde:

  • Begin zo vroeg mogelijk met een planning maken, om zo het overzicht te bewaren. Vergeet ook vooral niet om een lijst te maken van de instanties die een adreswijziging moeten krijgen. Begin ook vast met opruimen, zodat er minder ingepakt hoeft te worden als het zover is. Zoek ook vast een verhuisbedrijf en plan een datum, omdat deze bedrijven vaak al snel volgepland zijn.
  • Ongeveer een maand voor uw verhuizing kunt u de instanties bellen om uw nieuwe adres door te geven. Nu is ook het moment om een verhuisbericht te maken en rond te sturen naar vrienden, familie en bekenden. Zorg er ook voor dat alles geregeld is met het verhuisbedrijf en dat er eventueel oppas is voor uw kinderen of huisdieren, mochten deze er zijn.
  • Een week of 4 voor de verhuizing kunt u, als u kinderen heeft, de kinderen voorbereiden op de verhuizing. Ook is het belangrijk dat u begint met inpakken. Als u dat nog niet gedaan had, kijk kritisch wat u echt wilt meenemen en gooi al het overtollige spul weg of breng het naar de kringloop. Regel het grofvuil, zodat al uw spulletjes netjes worden afgevoerd. Label de dozen goed, zodat u na de verhuizing uw spullen snel weer terug kunt vinden. Pak ook een aparte doos in met benodigdheden voor de eerste dagen.
  • De dag voor de verhuizing zijn er nog diverse kleine klusjes te doen. Zorg dat het eten geregeld is, zodat u daar op de verhuisdag geen omkijken meer naar heeft. Ontdooi ook de koelkast en de vriezer. Zorg dat uw mobiele telefoon goed opgeladen is. Zet de ingepakte dozen alvast klaar en demonteer, als dat nodig is, de meubelen. Breng uw kinderen en/of huisdieren naar hun opvangadres, indien van toepassing. Vergeet ook niet op tijd naar bed te gaan, zodat u uitgerust aan uw verhuizing begint.
  • Op de dag van de verhuizing moeten de spullen natuurlijk ingeladen worden. Als het huis leeg is, loop dan nog een laatste check rondje door uw huis. Verhuizen maar!
  • Na de verhuizing moet u natuurlijk uw nieuwe huis weer inrichten. Neem hier de tijd voor. Als u de verhuisdozen heeft gehuurd, breng deze dan terug voor de borg. Zorg ook dat de sleuteloverdracht van uw vorige huis. Haal uw kinderen en/of huisdieren weer op van de opvang. En vergeet vooral niet te genieten van uw nieuwe woning!

 

De beste verhuizer Amsterdam

De beste verhuizer Amsterdam is Heboverhuizingen. Dit verhuisbedrijf heeft al zo’n 50 jaar ervaring met verhuizen Amsterdam. Hierdoor is Heboverhuizingen bekend met de meest veelvoorkomende problemen bij het verhuizen binnen Amsterdam.

 

Meer informatie

Voor meer informatie over Heboverhuizingen kunt terecht op onze website. Hier vindt u alles over het bedrijf en kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen.

 

https://heboverhuizingen.nl/