ABJ Fotografie
Image default
Dienstverlening

Airconditioning advies en installatie

Heeft u last van de veelbetekenende tekenen dat uw air conditioning aan vervanging toe is? Na een lange werkdag komt u thuis, zet de airco aan en bereidt u voor op een ontspannen nacht. Maar terwijl u zich in uw bed nestelt om een ​​goede nachtrust te krijgen, merkt u dat er iets niet klopt met uw air conditioning en hoewel u het al een paar keer hebt laten repareren, is het niet zo efficiënt als vroeger toen u het voor het eerst kocht het. U vraagt ​​u af of u een nieuwe nodig heeft.

Uw airconditioning is een van de meest gebruikte apparaten in uw huis, waar de temperaturen in de zomer hoog én vochtig kunnen worden. En als u uw airconditioning al geruime tijd heeft, kunnen deze tekenen u misschien vertellen dat het tijd is om te investeren in een nieuwe.

 

Air conditioning aan vervanging toe?

U houdt van de koele lucht die uit uw airconditioning komt, maar als deze niet meer koel genoeg is, kan dit een teken zijn dat uw apparaat problemen heeft. Als u al heeft geprobeerd het schoon te maken of een airconditioningservice heeft gebeld om het te laten repareren, maar hetzelfde probleem blijft terugkomen, moet u gaan nadenken over het kopen van een nieuwe airconditioning.

U merkt misschien dat uw energierekeningen stijgen, zelfs als uw verbruik hetzelfde is. Dit is een van de meest voorkomende tekenen dat uw airconditioning moet worden vervangen omdat deze niet meer efficiënt werkt. Na een paar jaar zal uw apparaat mogelijk minder goed presteren, vooral als u zich niet heeft gehouden aan de juiste service en onderhoud aan de airconditioning. Door een nieuwe airconditioning te kopen, kunt u niet alleen uw energierekening verlagen, maar uw huis ook energiezuiniger maken.

 

Airco

Hoewel alle airconditioners  tot op zekere hoogte vocht produceren, kan teveel ervan schadelijk zijn voor uw gezondheid. De aanwezigheid van lekken en vocht rond uw unit kan een teken zijn van koelmiddellekkage, wat ernstige gezondheidsrisico’s voor uw gezin kan veroorzaken als het een broedplaats voor schimmel wordt. Dat is wanneer u een airconditioningservice nodig heeft om ervoor te zorgen dat uw airconditioningsunit schimmelvrij is.

 

Kouveld Airconditioning

U zult op een gegeven moment enkele problemen met uw airconditioning tegenkomen en u kunt erop vertrouwen dat technici deze voor u laten repareren. Maar als u ze tegenwoordig vaker belt, geeft u misschien meer uit aan airconditioning dan wanneer u in een nieuwe unit investeert. Als uw airco ouder is dan 10 jaar, is het tijd om na te denken over het kopen van een nieuwe en de juiste airco-installatie.

Natuurlijk, als uw huis in de loop der jaren is gegroeid, is uw airconditioning er misschien niet meer geschikt voor. Tijdens de installatie van de airconditioning nemen technici metingen om precies te weten hoeveel stroom u nodig heeft. Maar als u enkele uitbreidingen aan uw ruimte heeft toegevoegd, moet u wellicht ook investeren in een grotere, efficiëntere airconditioning.

Wilt u meer weten of persoonlijk kennismaken? Wij maken graag een afspraak met u voor een passend advies! 

https://www.kouveld-airconditioning.nl/