ABJ Fotografie
Image default
Banen en opleidingen

Bent u op zoek naar werkboeken voor rekenen?

Het bestellen van diverse soorten lesmateriaal, doet u eenvoudig bij Educatieve Uitgeverij Kinheim. Deze uitgeverij beschikt over een ruim assortiment aan leermiddelen met betrekking tot diverse vakgebieden. Of u nu op zoek bent naar lesstof en werkboeken voor rekenen, aardrijkskunde, taal, verkeer of natuuronderwijs: bij Educatieve Uitgeverij Kinheim bent u verzekerd van hoogwaardig lesmateriaal, bedoeld voor leerlingen op de basisschool. Met het lesmateriaal worden kinderen op een speelse en uitdagende manier begeleidt tijdens het leren. Ongeacht het niveau waar een leerling op presteert: het passende lesmateriaal is binnen handbereik.

Diverse soorten lesmateriaal

Zoekt u bijvoorbeeld werkboeken voor rekenen? Educatieve Uitgeverij Kinheim biedt diverse soorten lesmateriaal aan van het vak rekenen. Dit materiaal is zeer nauwkeurig samengesteld en bevat een grote hoeveelheid aan waardevolle informatie. De leerlingen gaan aan de slag met verschillende puzzels en diverse opdrachten. Tijdens de oefeningen leren zij stapsgewijs de basisvaardigheden van het rekenen onder de knie te krijgen, maar het leerproces stopt zeker niet hier. Zo wordt er geoefend met het berekenen van verschillende eenheden en rekentafels. Op de website van de uitgeverij vindt u specifieke informatie over de rekenmethodes en -modules en verkrijgt u inzicht in een aantal voorbeeldpagina’s. Zo krijgt u snel en eenvoudig een impressie van de inhoud van de boeken.

Het bestellen van een proefpakket

Heeft u interesse in de werkboeken voor rekenen en zou u graag een proefpakket bestellen? In een proefpakket vindt u alle delen van één serie. Eventueel worden er extra delen van andere series aan het pakket toegevoegd. Is de inhoud van het pakket niet wat u had verwacht? Binnen acht dagen kunt u uw bestelling retourneren. Wilt u liever losse exemplaren bestellen? Ook dit is natuurlijk een mogelijkheid. In dit geval kan het pakket echter niet worden teruggestuurd.

Bestel direct!

Wilt u direct lesmateriaal bestellen, zoals werkboeken voor rekenen? Bestel eenvoudig online en help u leerlingen naar een hoger niveau. Heeft u vragen over het lesmateriaal of de uitgeverij? Neem dan gerust contact op met de medewerkers, dan helpen zij u verder.

https://www.kinheim.com/