ABJ Fotografie
Image default
Banen en opleidingen

Een uitstekende BHV cursus volgen bij een specialist in Den Haag

Of het u verplicht wordt vanuit uw werkgever of niet: een BHV cursus volgen in regio Den Haag is sowieso een goed idee. Hiermee bent u namelijk uitstekend voorbereid op noodsituaties en weet u precies wat u moet doen als er brand uitbreekt of als iemand gewond raakt. Zeker wanneer u uw opleiding volgt bij BHV Zuid-Holland. Deze expert biedt uitstekende cursussen die gegeven worden door instructeurs uit de praktijk. U krijgt dus les van ambulancepersoneel en brandweerlieden met de nodige hoeveelheid praktijkervaring. Hierdoor kunnen ze u goed voorbereiden op de praktijk en weten ze het antwoord op al uw vragen.

Optimale voorbereiding op de praktijk in een ruim opgezet trainingscentrum

Een ander voordeel dat BHV Zuid-Holland uit Den Haag biedt als u bij hen een BHV cursus doet, is het uitgebreide trainingscentrum waar deze specialist over beschikt. Hier kunnen ze allerlei scenario’s op realistische wijze uitbeelden. Zo werken ze bijvoorbeeld ook met LOTUS-slachtoffers. Deze zogenaamde slachtoffers weten allerlei kwalen en ongelukken realistisch uit te beelden. Zo weet u wat u kunt verwachten van de praktijk en hoe u moet reageren in uiteenlopende situaties. Ook zorgt dit voor interessante lessen. Een echte win-winsituatie dus.

Schrijf uzelf in voor een basisopleiding of voor een herhalingscursus

Natuurlijk is het verstandig om uw kennis op peil te houden na het volgen van een BHV cursus in regio Den Haag. Ook hiervoor kunt u uitstekend terecht bij BHV Zuid-Holland. Deze opleider biedt naast basisopleidingen namelijk ook diverse herhalingscursussen aan. Er is dan ook altijd een cursus die op al uw wensen aansluit. Niet alleen door het uitgebreide cursusaanbod, maar ook doordat er veel mogelijkheden zijn voor maatwerk. U kunt de cursus bijvoorbeeld in hun trainingscentrum volgen, maar het is ook mogelijk om de instructeurs op locatie te laten komen. Hiervoor maken ze gebruik van een speciaal trainingsvoertuig.