ABJ Fotografie
Image default
Banen en opleidingen

Schrijf je in voor een opleiding tot life coach van topkwaliteit

Heb je altijd al life coach willen zijn in je eigen praktijk? Zie je jezelf als motivatietrainer in het bedrijfsleven? Of droom je ervan om zelfstandig groepstrainingen op te zetten? Dan is een opleiding tot life coach bij SCHOTT & CO echt iets voor jou. Bij deze opleiding staat persoonlijke groei centraal, zowel bij jezelf als bij je toekomstige cliënten. Jouw empathische, genuanceerde en soms ook confrontatiezoekende manier van werken zorgt ervoor dat mensen de balans terugvinden in hun leven. Jouw doel is bereikt wanneer jouw client zijn of haar doel bereikt heeft! Lees verder waarom SCHOTT & CO hét opleidingsinstituut is dat jou dichter bij jouw droom brengt.

Een gestructureerde opleiding met onderwijs van hoogwaardige kwaliteit

De opleiding tot life coach van SCHOTT & CO omvat een gestructureerd lesprogramma. Je krijgt les in drie verschillende modules:

  • Module 1: basic all round coach
  • Module 2: mental coach
  • Module 3: master coach

Elke module bestaat uit zes lesdagen, waarbij je in de ochtend theoretische les krijgt en in de middag oefent in de praktijk. Je krijgt les van docenten met een achtergrond in de mentale krachttraining, topsport of psychologie. Ervaren professionals die weten waar ze het over hebben! Gedurende de lesdagen behandelen de docenten verschillende onderwerpen. In de eerste module start je met de basis, waarin je onder andere diverse communicatievaardigheden leert. In de tweede module duik je dieper in de psychologie en de werking van het brein. Tot slot oefen je in de laatste module voornamelijk met interventies. Je sluit de laatste module af met een assessment. Slaag je voor de opleiding tot life coach? Dan ontvang je een diploma dat officieel door de NOBCO (Nederlandse Orde van Beroepscoaches) en de EMCC geaccrediteerd is. Daarmee mag je jezelf inschrijven als life coach in het NOBCO register.

Ontwikkel jezelf tot kundige life coach bij dit opleidingsinstituut

Heb je de droom om als life coach door het leven te gaan? SCHOTT & CO helpt je jouw droom waar te maken. Met de opleiding tot life coach van dit instituut ontwikkel je jezelf in korte tijd tot een professional. Je kunt je inschrijven via de website, waar je ook informatie vindt over de lesdata en -locaties. Wil je graag meer informatie over de opleiding? De medewerkers staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden!

https://www.schottenco.nl/