ABJ Fotografie
Image default
Foto

Botox voor een gladde huid

Als je ouder wordt ga je dat ook merken aan jouw lichaam. Bepaalde dingen zullen niet meer zo makkelijk gaan als vroeger. En dat ouder worden merk je ook aan jouw gezicht, handen en de rest van het lichaam.

Bepaalde mensen krijgen hierdoor minder zelfvertrouwen, dit is met name het geval bij vrouwen. Zij krijgen dan bijvoorbeeld last van rimpels, kraaienpootjes, hangende wimpers of andere vervelende bijwerkingen van het ouder worden.

Er zijn verschillende manieren om iemand er langer jong uit te laten zien. Kort gezegd kan dit met botox en fillers. Zowel botox als fillers worden gebruikt in de cosmetische chirurgie. Cosmetische chirurgie houdt in dat de behandeling is bedoeld om iemand er beter uit te laten zien, terwijl plastische chirurgie bedoeld is om een lichaamsdeel weer naar behoren te laten functioneren.

Botox is een bacterie dat veel wordt gebruikt in de cosmetische industrie. Botox injecties spiertjes zorgen ervoor dat de spiertjes zich ontspannen, waardoor rimpels weggaan en je huid gladder wordt. Deze bacterie wordt ook op heel veel andere plaatsen toegepast in de cosmetische industrie.

De bacterie is niet gevaarlijk omdat je er veel te weinig van binnenkrijgt. Vergelijk het met een doosje paracetamols. Als je twee paracetamols per keer inneemt en maximaal zes per dag is er niets aan de hand, maar als je aan het begin van de week tweeënveertig paracetamols inneemt zal je dit niet overleven. Dit is ook met botox. Als je er kleine beetjes van neemt wordt je niet ziek, je voelt het niet eens, maar merkt het wel omdat je huid gladder wordt.

In het verleden zijn er wel epidemieën geweest met de bacterie, maar toen was nog niet bekend wat het was. Tegenwoordig is bekend dat twee van de acht varianten van de bacterie heel goed kunnen worden gebruikt voor het behandelen van spasme en voor de cosmetische industrie.

http://faceland.nl/