ABJ Fotografie
Image default
Aanbiedingen

Deze dinge mag je niet vergeten bij een zomervakantie met kinderen

Ga je binnenkort op reis met kinderen? Dan zijn er veel dingen waar je aan moet denken. Een EHBO set is onmisbaar, want je kunt maar beter goed voorbereid zijn. Ben je benieuwd wat aar in hoort en waar je nog meer aan moet denken? Lees verder en kom erachter! 

 

Bescherming tegen insecten 

In ieder land heb je last van insecten. Het is daarom belangrijk om de basisbenodigdheden bij je te hebben. Om te beginnen is het verstandig om insectenspray mee te nemen, dit helpt om de insecten op afstand te houden. Deze spray is verkrijgbaar met en zonder DEET, het ligt er aan wat je zelf fijn vindt. Als je in het bos gaat wandelen heb je een grote kans op teken. Het is daarom belangrijk om insect werende wandelsokken aan te trekken. Heb je toch een teek opgelopen? Dan moet deze verwijderd worden met een tekentang. Hoe sneller, hoe beter. Dus neem een tekentang mee op vakantie! Tot slot wil je natuurlijk lekker slapen, zonder gestoken te worden door muggen. Om hier zeker van te zijn is het aan te raden om een klamboe mee te nemen. 

 

EHBO set

Als je met kinderen op vakantie gaat is het belangrijk om snel en goed te kunnen handelen als er iets gebeurt. Kies in deze situatie voor een familiekit, naast de standaard benodigdheden zitten er ook kinderpleisters in. Als een kind valt dan kan je hem of haar vaak het beste opvrolijken met een leuke pleister. Ook zit er een onbreekbare thermometer en pincet in de set. Ga je wandelen met de kinderen in het bos of in de bergen? Dan is een survaival kit ook handig, omdat je in sommige gebieden ben je ver weg van medische hulpverlening. In deze kit zit alles in wat je mogelijk nodig kan hebben, zoals: pleisters, hechtstrips, snelverband, vinyl handschoenen, alcoholdoekjes, pincet, tekentang en wegwerpnaalden. 

 

Careplus 

Ben je overtuigd dat het een goede voorbereiding het halve werk is? Ga dan naar Careplus-shop.nl en bestel hier je EHBO set. Ze leveren uit eigen voorraad, waardoor het snel geleverd is. Dus ook voor een last minute vakantie bestel je hier je artikelen. Zo ga je voorbereid op reis en hoef je alleen nog maar te genieten! 

 

https://www.careplus-shop.nl/