ABJ Fotografie
Image default
Aanbiedingen

Kerstverlichting accessoires

Wanneer je gebruik wil maken van kerstverlichting voor zowel binnen als buiten is het erg belangrijk dat je de juiste accessoires gebruikt hiervoor. Denk bijvoorbeeld aan een waterdichte contactdoos zodat er geen kortsluiting kan ontstaan wanneer je deze contactdoos gebruikt voor de kerstverlichting buiten. Hieronder lees je meer over een aantal handige kerstverlichting accessoires die niet te missen zijn tijdens de kerstperiode.

 

Tijdschakelaar 

Elke avond handmatig de kerstverlichting voor buiten aanzetten is verleden tijd. Met de tijdschakelaar voor buiten bepaal je zelf wanneer de verlichting aan en uit gaan. Dit kan zelfs tot op de minuut nauwkeurig. Via de draaischijf kun je de tijd instellen, dan is het alleen nog een kwestie van de stekker in een stopcontact doen. 

 

Procell batterijen 

Voor alle kleinere kerstverlichting, zoals een LED-kaars, is het erg belangrijk dat je de juiste batterijen in huis hebt. De batterijen van Procell worden gebruikt door fabrikanten over de hele wereld. Deze batterijen zijn ontworpen voor een langere levensduur om de zakelijke winstgevendheid van professionele eindgebruikers te vergroten. De batterijen zijn verkrijgbaar in AAA, AA, C en D. 

 

Contactdoos

Als je gebruik gaat maken van kerstverlichting voor in de voor- en/of achtertuin is het erg belangrijk dat je goede waterdichte stopcontacten hebt zodat er geen kortsluiting kan ontstaan. De waterdichte contactdoos IP44 met aan/uit schakelaar, inclusief kabel van 140 centimeter is ideaal om de kerstverlichting aan te sluiten. Deze contactdoos heeft maar liefst 4 stopcontacten. 

 

Kabeldoos 

Heb jij thuis genoeg verlengsnoeren maar zijn deze allemaal niet waterdicht? Dan zou je gebruik kunnen maken van een kabeldoos. Een kabeldoos is een plastic box waar je de contactdoos in kunt doen zodat deze niet in aanraking komt met regen en sneeuw. Ook houdt de kabeldoos alle insecten buiten. 

 

Verlengkabel

Een verlengkabel is een kabel die ervoor zorgt dat je meerdere kabels aan elkaar kunt bevestigen zodat er een langer of groter oppervlak verlicht kan worden. Op de website zijn verschillende verlengkabels verkrijgbaar. Elke kabel kun je gebruiken voor andere soorten kerstverlichting. Let er dus goed op dat je de kabel wel kunt aansluiten op het product dat jij wilt verlengen! 

 

https://kerstverlichting.nl/winkel/kerstverlichting_accessoires/tijdschakelaar/tijdschakelaar-voor-buiten/