ABJ Fotografie
Image default
Dienstverlening

Een fotohokje huren? Dit zijn je opties

Iedereen denkt bij een fotohokje dat er eigenlijk maar één optie is. Dat is dus zeker weten niet zo. Wij willen dat jij zoveel mogelijk zelf kan bepalen wat betreft het fotohokje. Dit kan op verschillende manieren en daarom heb je bij ons ook de keuze op diverse gebieden.

Welke opties zijn er?

We hebben het steeds over fotohokjes. Je denkt dan ook meteen natuurlijk aan zo een fotohokje dat je op stations hebt staan om een pasfoto te maken. In principe is het ook te vergelijken met zo eentje alleen is hij veel leuker. Deze is serieus omdat hij voor pasfoto’s is, die van ons daarentegen is veel gezelliger en maakt leukere foto’s.

Alleen is dat niet het enige wat wij je kunnen bieden op het gebied van fotohokjes. Er zijn diverse varianten die wij kunnen leveren. Wij kunnen inderdaad het standaard fotohokje leveren, maar ook een green screen met fotograaf. Hier kun je dan zelf de achtergrond kiezen en worden de foto’s veel leuker.

Verder hebben wij ook nog een open fotohokje. Hier is het wel een hokje alleen is hij veel meer open en heb je dus ook veel meer ruimte om de foto te maken. Verder zijn er ook nog de keus in wil je bijvoorbeeld een entertainend fotograaf? Een geheel op maat gemaakte fotoproductie? 

Niks is te veel en alles wat jij wilt kunnen wij leveren. Als je zou willen kunnen er zelfs meerdere fotohokjes geleverd worden. Het design of de thema kan je ook zelf kiezen. Geef aan ons door wat je thema is en misschien wat je voor ogen had en wij kijken of wij dat voor je kunnen leveren. Lees hier wat de opties zijn als je een fotohokje gaat huren.

Benieuwd geraakt ernaar?

Na het lezen hiervan ben je misschien wel geïnteresseerd geraakt erin. Of misschien wil je toch nog wat aanvullende informatie die niet te vinden is hier. Je kunt altijd contact opnemen om vragen te stellen of om eventueel een photobooth te huren. Neem contact op via deze website om een fotohokje te huren.

Hier kun je het contactformulier invullen en wij zullen contact met je opnemen. Geef alvast aan wat je vraag is of waar je het over wilt hebben zodat wij je sneller kunnen helpen en het antwoord al gereed voor je hebben. Je kunt natuurlijk ook zelf contact opnemen door te bellen met het telefoonnummer dat genoteerd staat op de site. 

Stel je vraag, geef aan wat je wilt of waar je aan twijfelt en wij proberen je zo goed mogelijk van dienst te zijn. In de hoop natuurlijk dat wij je kunnen voorzien van een leuke photobooth op jouw dag!

 

https://lachjelens.nl/