ABJ Fotografie
Image default
Fotografie

Newborn Fotografe regio Rotterdam

Jodi Fotografie is het adres in de regio Rotterdam voor newborn fotografie, baby shoots en kinder fotografie. De professionele fotoshoot kunnen plaatsvinden op locatie maar ook in de eigen studio van Jodi Fotografie in Rotterdam.

Jodi Fotografie is de specialist op het gebied van newborns. Deze newborn fotoshoots worden meestal in de eerste 2 weken na de geboorte van je kindje gemaakt, omdat je kindje dan nog veel en vast slaapt. Na de eerste 2 weken gaan de shoot vaak over in baby shoots omdat je kindje dan sneller wakker wordt en zich ook niet zo makkelijk meer opgekruld neer laat leggen bijvoorbeeld. Met een beetje geluk kan de kraamverzorgster assisteren 😉

Voor een professionele newborn shoot in de regio Rotterdam ben je bij Jodi Fotografie aan het juiste adres. Ben je zwanger neem dan snel een kijkje op de website van Jodi Fotografie en maak een afspraak, samen plannen we onder voorbehoud al wat in zodat er in de planning altijd voldoende ruimte is voor een professionele newborn shoot van jouw pasgeboren baby.

http://www.jodifotografie.nl