ABJ Fotografie
Image default
Verbouwen

Steenstrips op panelen zijn perfect als isolatie

Wilt u uw hele huis of een ruimte in uw huis (beter) laten isoleren? Dat kan perfect met panelen waarop steenstrips zijn bevestigd. Het voordeel van deze panelen is dat ze eenvoudig op maat te zagen zijn en dat ze makkelijk geplaatst kunnen worden. Het zijn namelijk voorzetpanelen, waardoor u ze kunt bevestigen aan de binnenkant van uw buitenmuren. Zo wordt uw woning op een eenvoudige manier goed geïsoleerd, en ook ziet uw woning er na het plaatsen van de panelen met steenstrips beter uit.

Eenvoudig de mooiste gevelisolatie met steenstrips

Steenstrips zijn eenvoudig te plaatsen en het is een veel gekozen vorm van isolatie. Dat is ook niet zo gek, want het ziet er prachtig uit, en de platen zijn eenvoudig te plaatsen. Dit heeft tot gevolg dat gevelisolatie met steenstrips op panelen in veel huizen in Nederland terug te vinden zijn. Wilt u zich bij hen aansluiten? Isoklinker Nederland uit Reeuwijk, regio Gouda, helpt u graag, waar u ook woont in Nederland. Woont u in een mooie woonboerderij? Dan helpt dit bedrijf u graag met het plaatsen van de steenstrips tegen de binnenwanden, waardoor de nostalgische sfeer van uw woning behouden blijft. De bakstenen blijven namelijk te zien, waardoor de simpele sfeer van weleer herbeleefd kan worden met gevelisolatie met steenstrips.

Stel altijd uw vragen aan de specialist

Wilt u dit unieke product voor gevelisolatie zelf eens proberen door met steenstrips te gaan werken? Bekijk dan eerst alle mogelijkheden in de showroom, want de steenstrips zijn er in allerlei kleuren en motieven. Kunt u niet langskomen, bijvoorbeeld omdat u te ver weg woont? Bel of e-mail dan even om uw vragen te stellen. U krijgt dan niet alleen antwoord op uw vragen, maar u krijgt ook advies over bijvoorbeeld welke kleur het best past bij uw interieur en over de plek waar de panelen met steenstrips geplaatst moeten worden. Deze is namelijk zeer belangrijk voor een optimaal resultaat.