ABJ Fotografie
Image default
Aanbiedingen

Subtiele manieren om je huis wat op te leuken

Ben jij wel toe aan een opfleuring in je huis, maar weet je niet zo goed hoe je dat aan moet pakken? En dat zonder het geschuif en gedoe met meubels of verbouwingen? Wij geven je 5 tips waarmee je je huis op een subtiele manier wat leuker kunt aankleden!

 

  1. Gebruik kaarsen

Heb je nog een klein tafeltje, bureautje of bijzet tafeltje dat leeg is? Stijl die! Leg er een klein kleedje overheen en zet er kaarsen neer. Dat is gezellig voor in huis, maar het brengt ook lekker sfeer in de winter. Als het ’s avonds is, kun je deze dan aansteken en je hebt zo een heerlijke sfeer in huis. Bonus tip: als je kiest voor geurkaarsen in plaats van gewone kaarsen, gaat je huiskamer nog lekker ruiken ook nog. Dat is een win-win situatie.

 

  1. Maak een plankje met boeken of tijdschriften

Toe aan wat gezelligheid? Bevestig een plankje aan de muur! Plankjes voor aan de muur kun je makkelijk krijgen bij verschillende bouwmarkten, en vaak is het erop zetten super makkelijk en zo gedaan. Op het plankje kun je dan vervolgens je favoriete boeken neerzetten, zodat deze altijd kunnen shinen. Ook kun je ervoor kiezen om er tijdschriften in een speciale tijdschriftenhouder neer te zetten, zo krijg je echt een relax gevoel in de woonkamer. En als je nu helemaal niet van lezen houdt, decoreer je het plankje met bijvoorbeeld je favoriete beeldjes. 

 

  1. Gebruik een tafelkleed

Het gebruik van een tafelkleed oogt mooi voor in de keuken of huiskamer én het is nog eens handig ook! Wanneer je dezelfde kleur van je eettafel een beetje zat bent hoef je daarvoor echt geen nieuwe tafel helemaal te kopen. Integendeel, je gebruikt gewoon een tafelkleed erover heen! Dit is handig en zo gebeurt. Tafelkleden kun je namelijk krijgen in verschillende maten (meet goed de afmetingen van je tafel op) en dessins. Zo is er voor ieder huishouden wel een tafelkleed dat mooi bij je interieur past. Door een tafelkleed te gebruiken maak je niet alleen je huis gezelliger, het scheelt ook nog eens een hoop met schoonmaken. 

 

 

 

 

https://www.tafelzeil.nl/