ABJ Fotografie
Image default
Aanbiedingen

Top 3 ideale motor aanhangers

Als fanatieke motorrijder ken je het vast wel, het is prachtig mooi weer en je bent van plan even lekker te toeren met je motor. Maar altijd datzelfde stuk rijden? Hoe vet is het om met motor aanhangers prachtige mooie nieuwe gebieden te ontdekken? In deze blog hebben we een top 3 gemaakt van de meest ideale motor aanhangers. Zo heb jij straks een beter idee welke motor aanhangwagen voor jou geschikt is.

Zakbare motortrailer aanhangers (TEMARED MOTO-QUAD 2616)

Deze ongeremde verlaagbare aanhanger is speciaal gemaakt voor het vervoeren van 1, 2 of 3 motoren, quads, zitmaaiers en soortgelijke voertuigen. Daarnaast is deze aanhangwagen standaard uitgerust me 1 fixed stand wielklem die het wiel borgt bij het inrijden. De laadvloer van deze aanhanger kan hydraulisch verlaagd en verhoogd worden door een handpomp. Hierdoor kan je eenvoudig en veilig je motor of quad erop rijden. Daarnaast bevat deze motor aanhanger een onderstel van het merk Knott. Dit maakt deze trailer erg duurzaam en geschikt voor langdurig en intensief gebruik. Wanneer je deze aanhangwagen koopt kun je deze ook nog gemakkelijk uitbreiden met extra wielklemmen. Dat is wel zo handig als je van plan bent om met meer mensen op pad te gaan. Tip: Om je motor aanhanger te beschermen tegen diefstal is het altijd handig deze uit te rusten met bijvoorbeeld een disselslot.

Kantelbare motor aanhangers voor 3 motoren

Een kantelbare motor Temared MOTO 3 is ideaal wanneer je samen met je vrienden gezellig op pad wilt gaan. Deze heeft namelijk plek voor 3 motors. De MOTO 3 aanhangers van aanhangwagendirect zij gemaakt van uiterst hoogwaardige materialen en onderdelen zoals een onderstel van AL-KO. Je kan deze eventueel ook voorzien van een multiplex vloerplaat. Dit vult de ruimte tussen de oprijgoten waarbij de bindhaken wel gewoon gebruikt kunnen worden. Tip: Het is verstandig om voor aanhangers een reservewiel mee te bestellen. Zo kan je tijdens pech alsnog verder genieten van je dagje uit!

TEMARED Multitransporter motor aanhanger

Ben je op zoek naar een voordelige multifunctionele motor aanhangers? Dan is een Temared multitransporter een ideale aanwinst. Deze aanhangers zijn geschikt voor het vervoeren van diverse materialen en voertuigen zoals zitmaaiers, grasmaaiers en uiteraard motoren en quads. De laadbak is kantelbaar en zorgt voor een zeer kleine oprijhoek, hierdoor kan ook een voertuig met bijvoorbeeld een laag chassis eenvoudig en veilig geladen worden. Temared multitransporter aanhangers zijn standaard uitgerust met bindogen. Je kan dus eenvoudig en veilig je voertuigen vastbinden met bijvoorbeeld spanbanden. Tip: Voor extra stabiliteit kan je overwegen om een steunpoot te kopen. Zo weet je zeker dat je je voertuigen veilig op en af kan rijden.

Meer weten over motor aanhangwagen kopen?

Wil je spoedig in het bezit zijn van een motor aanhanger, maar wil je graag meer informatie over deze drie motor aanhangers? Aanhangwagendirect heeft een ruim assortiment motor aanhangers en andere aanhangwagens. Neem gerust contact met ze op en ontvang een geheel vrijblijvend advies! Daarnaast kun ook bij hun terug voor verschillende motor accessoires. Wil je liever eerst een motor aanhangwagen uit proberen? Dan kun je ook gewoon een aanhangwagen huren.

https://www.aanhangwagendirect.nl/