ABJ Fotografie
Image default
Dienstverlening

Vakkundig en snel uw dak laten repareren? De Dakmakers helpen u uit de brand!

Is de dakbedekking van uw platte dak nog in prima staat maar heeft u last van een plaatselijke lekkage? Zoekt u daarom iemand die vakkundig een dakreparatie op uw dak kan komen uitvoeren? Dan kunt u terecht bij ons, de Dakmakers! Wij kunnen snel ter plekke zijn en zorgen ervoor dat uw dak uitstekend en vakkundig gerepareerd wordt.

Wie zijn de Dakmakers?

We zullen ons even voorstellen. Wij zijn de Dakmakers uit Alphen aan den Rijn. Ons bedrijf is meer dan 35 jaar geleden opgericht. In de lange tijd dat wij inmiddels meedraaien in de dakdekkersbranche kunnen wij wel zeggen dat we bergen aan ervaring hebben opgebouwd. Hiermee hebben wij dan ook een streepje voor op andere dakdekkersbedrijven. Wij vinden gedegen scholing een vereiste maar ervaring een absolute pré. Vanzelfsprekend zijn al onze collega’s uitstekend geschoold. De speciale opleiding voor dakdekkers en extra cursussen zijn door iedereen met succes gevolgd. De certificaten die vereist zijn binnen onze branche zijn uiteraard allemaal in ons bezit. Het KOMO-procescertificaat, het VCA procescertificaat  en het kwaliteitskeurmerk Dakmerk prijken bij ons aan de muur. Ook zijn we natuurlijk aangesloten bij de brancheorganisatie Vebidak.

Vele andere werkzaamheden naast dakreparaties

Uiteraard kunt u niet alleen bij ons terecht voor reparaties aan daken. Alle werkzaamheden die met platte daken te maken hebben voeren wij uit. Wij repareren en renoveren, adviseren en onderhouden, verduurzamen en inspecteren alle platte daken. Wij hebben al meerdere grote projecten bij bedrijven en Verenigingen van Eigenaren op onze naam staan, maar ook bij particulieren gaan wij graag aan de slag. Elk dak is voor ons een nieuwe leuke uitdaging. Wij horen u dan ook erg graag zeggen: ‘je kan het dak op’! Want op een dak staan is echt onze passie.

Dus of u ons nu nodig heeft voor een dakreparatie, dakonderhoud of advies wilt over dakbedekking, wij zijn u graag van dienst. U kunt met ons in contact komen door het contact formulier op onze website in te vullen of door ons te bellen op telefoonnummer 085-022 0680.

 

https://www.dakmakers.nl/