ABJ Fotografie
Image default
Aanbiedingen

Verschillende mogelijkheden voor een logo op de gevel

Bent u een nieuw bedrijf begonnen of bent u net verhuist naar een nieuw pand? Dan is het belangrijk om op te vallen, zodat mensen weten waar ze uw bedrijf kunnen vinden. Dit kunt u op verschillende manieren doen. U kunt ervoor kiezen om een uithangbord aan het pand te hangen. Wilt u het spectaculairder aanpakken? Ga dan voor gevelletters met led licht. Er is van alles mogelijk. Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden? Lees dan verder en kom erachter! Zo kunt u de beste keuze maken. 

 

Led licht letters 

Als u echt wilt opvallen, kunt u het beste kiezen voor led licht letters. Als de zon ondergaat en het donker wordt, is zelfs ’s avonds uw logo zichtbaar. Ideaal als de dagen weer korter worden en het ’s avonds eerder donker wordt. Een voordeel aan led, is dat het veel geld bespaart, in vergelijking met andere lampen. U kunt kiezen uit allerlei verschillende kleuren. Dus bestaat uw logo uit verschillende kleuren? Dan is het ook mogelijk om voor led te kiezen. 

 

Metalen letters 

Vindt u led letters te opvallend en past dat niet bij de stijl van uw bedrijf? Dan kunt u beter kiezen voor metalen letters. Met deze stijlvolle gevelreclame zullen uw klanten het pand gelijk herkennen! Een voordeel is dat deze metalen letters poeder gecoat kunnen worden in verschillende RAL-kleuren. 

 

Ontdek de mogelijkheden 

Bent u enthousiast over een van deze gevelreclame? Neem dan een kijkje op de website van Bosman Reklame en ontdek het aanbod aan gevelreclame. Er is van alles mogelijk, dus bedenk wat het beste bij de huisstijl van uw bedrijf past. Twijfelt u tussen verschillende soorten? Of hebt u vragen over een artikel? Neem dan contact op met een expert en laat u adviseren over de mogelijkheden. 

 

https://www.bosmanreklame.com/