ABJ Fotografie
Image default
Verbouwen

Waarom stucloper gebruiken in plaats van een oud kleed?

Als je van plan bent te gaan renoveren, is het een goed idee om een stucloper te gebruiken in plaats van een oud vloerkleed. De belangrijkste reden hiervoor is dat stuclopers je vloer beter beschermen. Ze zijn gemakkelijk te bevestigen en zijn bestand tegen veel slijtage. Bovendien zijn stuclopers gemakkelijk te verwijderen, dus je hoeft niet bang te zijn dat ze verschuiven en je vloer blootstellen aan stof of puin. Een oud vloerkleed daarentegen kan gemakkelijk verschuiven, waardoor je vloer kwetsbaar wordt voor beschadiging. Dus als je je vloeren mooi wilt houden tijdens renovaties, gebruik dan zeker een stucloper.

Wat heb je allemaal nodig om een stucloper te gebruiken

Om een stucloper optimaal te gebruiken, heb je het volgende nodig:

  • Stucloper

  • Meetlint

  • Schaar

  • Tape speciaal voor stucloper

 

Hoe gebruik je een stucloper:

1) Meet de plaats waar je de stucloper wilt aanbrengen

2) Knip de stucloper op maat met een schaar

3) Bevestig de stucloper aan de vloer met de tape.

4) Je kunt nu beginnen met je werkzaamheden

Waar is stucloper van gemaakt?

Bij ons hebben we momenteel 2 varianten. De stucloper van dun karton wordt op vloeren en trappen gelegd om ze te beschermen tegen vloeistoffen, vlekken, beschadigingen en vuil. De stucloper van dun karton wordt vaak gebruikt bij schilderen, verbouwen en klussen binnenshuis. Wil je een duurzamere stucloper, dan kun je beter die van vilt nemen. Met een stucloper van vilt ben je er zeker van dat je veilig kunt schilderen zonder het risico dat er verf op de vloer komt. Deze stucloper laat niets door qua vloeistoffen zoals bijvoorbeeld verf, dankzij de onderlaag van PE folie. Bovendien is het antislip, schokabsorberend en geschikt voor buitengebruik. En het beste is? Het is nog herbruikbaar ook!

Wat zijn de voor en nadelen van stucloper?

De voordelen van stucloper zijn:

– Ze zijn gemakkelijk te bevestigen en kunnen gemakkelijk verwijderd worden

– ze beschermen je vloer tegen beschadiging, vlekken en vuil

– ze zijn gemaakt van duurzame materialen die tegen een stootje kunnen

– ze zijn herbruikbaar

 

De nadelen van stucloper zijn:

– Je bent meer tijd kwijt om het te bevestigen.

– Stucloper van vilt is duurder dan de andere. Daarentegen kan deze wel worden hergebruikt.

 

Bij het renoveren van je huis is het gebruik van een stucloper een veel betere optie dan het gebruik van een oud vloerkleed. Stuclopers zijn gemakkelijker aan te brengen en te verwijderen, en ze beschermen je vloeren ook tegen beschadiging en vuil. Bovendien zijn stuclopers er in twee verschillende soorten – karton of vilt – zodat je er een kunt kiezen die het beste bij je past. Dus als je van plan bent in de nabije toekomst wat te verbouwen, gebruik dan zeker een stucloper!

 

https://vendrigpackaging.com/vloerbescherming/287-stucloper-30-50-m.html