ABJ Fotografie
Image default
Fotografie

Je eerste dag op de nieuwe universiteit zonder zenuwen

 

 

Je eerste dag op de nieuwe universiteit zonder zenuwen

Delft staat bekend als één van de grootste studentensteden van Nederland. Ook buiten ons land staan de universiteiten van Delft aangeschreven als hoogwaardige onderwijsinstellingen. Daardoor vind je er studenten vanuit heel de wereld. Ga jij na de zomervakantie studeren in het mooie Delft? Dan kan je ervan uitgaan dat je je aansluit bij een leuke studentenvereniging. Zorg ervoor dat je een goede eerste indruk maakt op je nieuwe universiteit en vooral dat je je goed voelt!

Ontspannen

Een opleiding volgen op een nieuwe universiteit is spannend. Dat maakt de ene student wat nerveuzer dan de ander. Hoe zenuwachtig je ook bent, een beetje relaxen voor je eerste dag op de universiteit kan geen kwaad. Bezoek een goede massagesalon, sauna of een rustige spa om je spieren te ontspannen. Relaxter dan dit kan je de nieuwe opleiding niet beginnen!

 

Kapsel

Naast ontspannen, is het ook erg belangrijk dat je er verzorgd uit ziet. Niet zo zeer voor de andere mensen, maar meer omdat je zult merken dat je lekkerder in je vel zit zodra je de beste kapper Delft hebt bezocht. In het centrum van de studenten stad zijn veel kapperszaken te vinden die precies weten hoe zij om moeten gaan met het haar van een student.

 

Kleding

In het centrum van Delft vind je niet alleen goede kappers, daar zijn ook genoeg leuke winkels te vinden waar je voor een mooi studentenprijsje nieuwe kleding scoort. Tijdens het studentenleven kan je veel mooie feestjes verwachten. Bereidt je daar goed op voor en koop alvast wat leuke spullen in. Maar nog belangrijker dan de feestjes: zorg ervoor dat je op de eerste dag straalt in je nieuwe kleding.

De studentenstad Delft verwelkomt jaarlijks een groot aantal cursisten vanuit heel de wereld. Voor de eerste lesdag op de universiteit is het goed om ervoor te zorgen dat je daar zo ontspannen mogelijk aan deelneemt. Een kapper delft centrum maakt je kapsel in orde. Met wat nieuwe kleding erbij voel je je snel niet meer gespannen op de eerste dag.

https://www.onekappers.nl/