ABJ Fotografie
Image default
Zorg

Zorgverzekering kiezen voor 2021

Een zorgverzekering is verplicht in Nederland, maar u kunt wel zelf kiezen waar u deze wilt afsluiten. De inhoud van de basisverzekering is bij elke zorgverzekeraar hetzelfde, maar de premie hiervoor verschilt. Veel zorgverzekeraars bieden daarnaast een aantal aanvullende verzekeringen. De keuze hierin is niet overal even uitgebreid. Hoe meer aanvullende verzekeringen er aangeboden worden, hoe beter u uw verzekering kunt afstemmen op uw zorgbehoeften. Een zorgverzekering kiezen doet u natuurlijk ook aan de hand van andere factoren, zoals de hoogte van de zorgpremie en de service en vergoedingen die de zorgverzekeraar biedt.

Regionale ziektekostenverzekeraar Salland

Woont u in Gelderland of Overijssel? Dan kunt u een zorgverzekering afsluiten bij Salland. Dit is een regionale ziektekostenverzekeraar die een verzekering van hoge kwaliteit biedt en zich inzet voor de regio. Salland is er in de eerste plaats voor haar klanten. We vinden dat iedereen de best mogelijke zorg moet kunnen ontvangen. Het liefst dicht bij huis en zonder lange wachtlijsten. We dragen dan ook graag ons steentje bij aan het verbeteren van de zorg. En omdat Salland zich richt op een specifieke regio, staan we dicht bij de zorgaanbieders in deze omgeving. Dit biedt mogelijkheden tot het maken van afspraken, bijvoorbeeld over de kosten van bepaalde behandelingen.

Aanvullende verzekering voor passende zorg

Met een basisverzekering bent u verzekerd voor opname in het ziekenhuis, doktersbezoek en andere noodzakelijke zorg. Dit biedt niet voor iedereen voldoende vergoedingen. Als u voor een langere periode gebruik maakt van fysiotherapie, of bijvoorbeeld een bril of lenzen nodig heeft, dan kunt u zich aanvullend verzekeren. Salland biedt vier aanvullende verzekeringen, zodat u ruime keuze heeft. Komt u regelmatig bij de tandarts? Dan is hiervoor een aparte tandartsverzekering beschikbaar. Salland biedt drie verschillende, zodat u de dekking kunt kiezen die u komend jaar nodig denkt te hebben. Wij helpen u graag met het afsluiten van de juiste verzekering.

https://www.salland.nl