ABJ Fotografie
Image default
Banen en opleidingen

Een traineeship volgen bij de gemeente

Lukt het na de studie maar niet om aan een vaste baan te komen? Schroom dan niet om te kijken naar een optie om een traineeship te volgen. Newpublic maakt het mogelijk voor jonge professionals om een traineeship bij de gemeente te volgen. U bent werkzaam binnen de gemeente en leert zowel via praktijk als theorie de fijne kneepjes van het vak. Wilt u weten of een traineeship gemeente iets is voor u? Lees dan gauw verder.

 

Unieke posities

Is het altijd al uw ambitie geweest om projectleider of beleidsmaker te worden? Met een traineeship gemeente kunt u direct aan de slag als beleidsmaker. De twee jaar durende traineeship biedt praktijkervaring en daarnaast theoretisch materiaal om thuis te leren. Zo kunt u zich helemaal klaarstomen voor een vaste functie bij de gemeente na de traineeship.

 

Gemeente bij u in de buurt

Newpublic biedt traineeships aan door heel Nederland. De kans is dus groot dat er bij een gemeente bij u in de buurt een positie vrij is. U kunt dan direct aan de slag en hoeft niet te verhuizen voor uw traineeship gemeente. Wanneer de twee jaar durende traineeship goed is verlopen, is het vrijwel vanzelfsprekend dat u een vaste functie krijgt aangeboden.

Wilt u als jong professional direct aan de slag en niet eerst jarenlang moeten solliciteren of onder uw niveau hoeven werken? Meld u dan online aan voor een traineeship gemeente bij Newpublic. Neem een kijkje op de Newpublic.nl voor meer informatie, vereisten en meld u direct aan.