ABJ Fotografie
Image default
Huishoudelijk

Een verhuizing of renovatie met de self storage in Best

Als je binnenkort van plan bent om te gaan verhuizen kan je misschien wel gebruik maken van de fantastische self storage in Best. Wat houdt dit dan precies in? Je kunt de self storage in Best als een mobiele opslag huren, hoe handig is dat?! Dat betekent dat de opslag naar jouw huis wordt gebracht, je deze zelf kunt inladen en deze weer wordt opgehaald en wordt neergezet op de plek waar jij dit wil hebben. Mocht je dus nog niet helemaal klaar zijn met alles inladen, dan wacht je gewon tot je wel zover bent en laat je het de medewerkers van de self storage in Best weten zodat ze de opslag weer kunnen komen ophalen. Je kunt er ook  voor kiezen om de opslag in de tuin te laten staan.

 

Tijdelijke woningen

Niet alleen voor verhuizingen is de self storage in Best goed in te zetten, ook voor renovaties of tijdelijke woningen. Stel je hebt een huis gekocht, maar je kunt hier nog niet in. Je hebt wel al je woning verkocht en de nieuwe bewoners willen er eerder in dan dat jij in jouw nieuwe huis kunt intrekken. Je zult misschien een huurhuis huren voor de tijd dat je moet wachten, maar dat is misschien wel een stuk kleiner dan je nieuwe woning en je spullen passen niet alleemaal in de ruimte. Met de self storage in Best sla je de overige spullen veilig op en neem je die weer mee naar het nieuwe huis als die af is.

 

Kosten

De kosten van de self storage in Best worden bepaald aan de hand van de kubieke meter aan opslag die je huurt. Er zijn diverse maten aan opslag en je bepaalt zelf hoe groot jij een opslag nodig hebt voor de spullen die jij wilt opslaan. Het bedrag dat je betaald is per maand en start met een bedrag van 70 euro. Daarna zal je iedere maand een link in je mail ontvangen om te kunnen betalen.