ABJ Fotografie
Image default
Banen en opleidingen

Professioneel PADI duiken leer je in Tilburg

Wil jij op vakantie ook duiken en de mooiste vissen zien onder water? Bij Duikcentrum de Aalscholvers kun je je duikbrevet halen door middel van PADI duiken. Met PADI duiken leer je alle facetten van het duiken goed onder de knie te krijgen. Deze duikschool heeft ervaren professionals in dienst die je alles in jouw tempo uitleggen met veel aandacht en met persoonlijke begeleiding. Je kunt bij dit duikcentrum verschillende cursussen volgen, van beginnersopleiding tot aan ervaren trimixduiker. Wanneer je nog nooit gedoken hebt, begin je met de basis van het duiken met perslucht. Als meer ervaren duiker, kun je een cursus volgen tot Divemaster.

Dé manier om te leren duiken

PADI duiken is dé manier om goed te leren duiken. Met dit lessysteem leer je de vaardigheden die je onder water nodig hebt en natuurlijk de kennis die hierbij hoort. De cursussen zijn gefocust op om iedere cursist zoveel mogelijk ervaring te bieden door middel van het geven van een training die er heel realistisch uit ziet. Met PADI duiken word je rustig opgeleid en krijg je een veilig gevoel wanneer je onder water bent. De ervaren instructeurs van deze duikschool leren je hoe je op een goede manier moet duiken met perslucht. Wanneer je een duikbrevet hebt gehaald, kan je met je vrienden mee duiken.

Het duikcentrum in Tilburg

Duikcentrum de Aalscholvers is hét duikcentrum in Tilburg. Naast de cursussen die je hier kunt volgen, kun je hier als duiker voor meer zaken terecht. Als je duikmaterialen nodig hebt, kun je deze in de winkel kopen die in het duikcentrum zit. Als je hier geen tijd voor hebt, kun je het net zo makkelijk in de webshop bestellen. Ook heeft dit duikcentrum een werkplaats waar ze reparaties aan bijvoorbeeld duikpakken uitvoeren en duikflessen vullen. Ook als je advies nodig hebt, staan de medewerkers van dit duikcentrum altijd voor je klaar. Als je niet naar de winkel of naar een cursus gaat, kun je ze ook telefonisch advies vragen.