ABJ Fotografie
Image default
Tuin en buitenleven

Tuin veranderen? Egalisee Bestratingen is u van dienst

Wilt u uw tuin gaan veranderen en bent u op zoek naar iemand die dit voor u kan realiseren en goed is in keramische tegels leggen? Wanneer u in de buurt van of in Breda zelf woont doet u er goed aan om met Egalisee Bestratingen in zee te gaan.

Wij zijn Anton Baremans en Bas Beekers, de kartrekkers en tevens eigenaren van Egalisee Bestratingen. Enkele jaren geleden hebben wij ons eigen bedrijf opgestart, nadat we daarvoor zeer goede collega’s van elkaar waren. Wij hadden als collega’s zo’n goede samenwerking en klik met elkaar dat we het wel zagen zitten om met elkaar ons eigen bedrijf te beginnen. Dat eigen bedrijf kwam er, namelijk Egalisee Bestratingen V.O.F. En wat zijn we trots dat ons prachtige bedrijf in een paar jaar is uitgegroeid tot een waar begrip in Breda en omgeving!

Laat keramische tegels leggen over aan een specialist

Terug naar uw tuin, welke u graag wilt laten veranderen. U heeft gekozen voor keramische tegels, goede keus! Wist u dat deze tegelsoort vroeger voornamelijk binnenshuis werd gebruikt? De prachtige grote natuurstenen tegels worden gelukkig tegenwoordig ook voor buitengebruik geproduceerd. Ze zorgen ervoor dat een terras of tuinpad veranderd in een adembenemend plaatje.

Van keramische tegels zijn er tal van soorten in omloop, maar helaas niet allemaal van goede kwaliteit. De slechtere kwaliteit kan niet goed tegen weersinvloeden, wat negatieve gevolgen kan hebben. Daarom adviseren wij altijd om voor een A-kwaliteit keramische tegel te gaan.

Naast het kiezen van een kwalitatief goede tegel is het ook zeer belangrijk dat de keramische tegel goed gelegd wordt. Veel tegelsoorten kunnen op dezelfde eenvoudige manier gelegd worden, bij keramische tegels is dit net even anders. Laat deze klus dan ook echt over aan een specialist die ervaring heeft in het leggen van keramische tegels. Voordat de tegels gelegd kunnen worden moet er gezorgd worden voor een zeer verdichte ondergrond. Vervolgens moet de oppervlakte op lichte afschot zorgvuldig uitgevlakt worden. Dan kunnen de tegels, die ook nog afgebrand moeten worden, gelegd worden.

Deze stratenmaker uit Breda kunt u dit klusje zeer zeker toevertrouwen! Wij hebben niet alleen zeer veel ervaring in het leggen van keramische tegels, we zijn hier zelfs ware specialisten in. En u kunt niet alleen bij ons aankloppen voor het leggen van tegels, uw gehele tuin is in goede handen bij ons. Of het nu gaat om onderhoud, snoeiwerkzaamheden, een schutting bouwen of een hele nieuwe tuin aanleggen, wij zijn u graag van dienst.

https://www.egaliseebestratingen.nl/