ABJ Fotografie
Image default
Onderwijs

Versterk uw fundament met de VCA-basiscursus

In een wereld waar veiligheid op de werkplek steeds meer prioriteit krijgt, biedt de VCA-basiscursus een solide basis voor werknemers om hun kennis en vaardigheden op het gebied van veilig werken te ontwikkelen. Aangeboden door INT Services, is deze cursus ontworpen voor individuen die actief zijn in sectoren waar veiligheidsrisico’s een dagelijkse realiteit zijn, zoals de bouw, productie en petrochemische industrie. De VCA-basiscursus behandelt essentiële onderwerpen zoals het herkennen van gevaren, het nemen van passende preventieve maatregelen en het correct gebruiken van persoonlijke beschermingsmiddelen. Door het volgen van deze cursus vergroten werknemers niet alleen hun eigen veiligheid, maar dragen ze ook bij aan een veiligere werkomgeving voor hun collega’s.

Til uw veiligheidsleiderschap naar een hoger niveau met de VCA-VOL-cursus

Voor leidinggevenden en zzp’ers die de veiligheid binnen hun team of organisatie naar een hoger niveau willen tillen, is de VCA-VOL-cursus van cruciaal belang. Deze geavanceerde cursus, eveneens verzorgd door INT Services, bouwt voort op de principes van de VCA-basiscursus en richt zich specifiek op het aspect van veiligheidsmanagement en leiderschapsvaardigheden. De VCA-VOL-cursus biedt diepgaand inzicht in het ontwikkelen van effectieve veiligheidsbeleid, het uitvoeren van risicoanalyses en het creëren van een cultuur waarin veiligheid voorop staat. Het is de ideale cursus voor iedereen die verantwoordelijkheid draagt voor de veiligheid van anderen en streeft naar een nul-incidenten werkomgeving.

Ontdek de Veiligheidscursussen

Veiligheid is een investering in uw toekomst en die van uw collega’s. INT Services nodigt u uit om deze investering vandaag nog te maken door deel te nemen aan De VCA-basiscursus of VCA-VOL-cursus. Met een breed aanbod aan cursussen in verschillende talen, zijn wij toegewijd aan het bieden van hoogwaardige veiligheidstrainingen aan particulieren uit allerlei landen. Neem contact op met hen om de mogelijkheden te bespreken en laat hen u helpen bij het verhogen van uw veiligheidsbewustzijn en -vaardigheden. Samen werken we aan een veiligere werkplek, waar iedereen de kennis en tools heeft om veilig te werken. Laat INT Services uw partner zijn in het streven naar een veiligere werkomgeving.