ABJ Fotografie
Image default
Onderwijs

Hybride Onderwijs

Hybride Onderwijs    

De steeds veranderende maatregelen in het educatief systeem vraagt om ideeën die resistent zijn tegen een kleine verandering. We zijn inmiddels namelijk op de hoogte dat “het nieuwe normaal” inderdaad meer begint te lijken op een nieuw normaal, iets wat langer zal duren dan een aantal maanden en daardoor vraagt om verandering.  

Een hybride workshop is een van die verandering, iets wat gegeven kan blijven worden ondanks een aantal veranderingen in het educatieve systeem. Een hybride workshop, een workshop waarbij de leerlingen gewoon op school zitten maar de workshop docent vanaf een afstand lesgeeft. In het eerste opzicht wellicht een complex idee maar in de praktijk blijkt dat dit een perfecte toepassing is van het aanpassen naar het nieuwe normaal. 

 Bij deze opzet hoeven wij, CKVdag.nl, ons geen zorgen te maken over het overschrijden van maatregelen en hoeft een school zich geen zorgen te maken over het binnenhalen van eventuele besmettingen. Bij deze vorm kan de workshop zoals we die kennen gegeven worden met dezelfde kwaliteit als voorheen. Na een aantal pilots blijkt ook dat zowel de scholen als de leerlingen zelf erg positief zijn over deze aanpak, hierdoor steken wij nog meer tijd in het verder ontwikkelen van de hybride workshops en wordt ons aanbod hierin alsmaar breder. 

 

Hybride workshop Blackout Poetry 

Blackout Poetry, een kunstvorm waarbij het weghalen van tekst de manier is om gedichten te vormen. Deze kunststroom is perfect voor leerlingen van het middelbaar onderwijs, met de juiste workshopdocent blijkt dat er ontzettend gave en indrukwekkende stukken naar boven kunnen komen die soms van de leerling komt waarvan u het het minst verwacht. 

Meer informatie over deze workshop is te vinden op onze website, daar vindt u ook alle informatie die nodig is om deze workshop fysiek, hybride of online te boeken. Natuurlijk kunt u dan ook rondkijken op onze website naar ons volledige aanbod. Tot dan!

 

https://ckvdag.nl