ABJ Fotografie
Image default
Aanbiedingen

Pennen bedrukken met logo

Bedrukte pennen zijn in veel gevallen een erg goed idee. Of u nou een leuk weggevertje wil hebben voor op de beurs of luxe gegraveerde pennen wil uitdelen als eindejaarsgeschenk. Met bedrukte pennen zit u altijd goed! Bijna elk bedrijf of elke organisatie heeft wel bedrukte pennen met logo of slogan. Bij het kiezen van een bedrukte pen komen een aantal keuzes aan bod en wanneer u nog nooit bedrukte pennen heeft besteld, ziet u door de bomen het bos misschien niet meer. Daarom lichten wij in dit blog enkele keuzes toe. 

Allereerst is het goed om uw budget te bepalen. Op die manier kunt u al een heleboel opties wegfilteren. Ga na voor welk doel de pennen worden gebruikt. Wilt u reclamepennen die in grote getale uitgedeeld worden of wilt u een mooi geschenk? In dat laatste geval kiest u voor mooie luxe pennen, bijvoorbeeld van de merken Parker, Maxema of Waterman. 

Wanneer u uw budget heeft vastgesteld gaat u op zoek naar een pen die qua stijl aansluit bij uw huisstijl. Wilt u bijvoorbeeld dat de kleur van de pen aansluit op de kleuren uit uw logo? Dan filtert u op kleur. Tip: vraag een onbedrukt sample aan. Op die manier kunt u de pen zelf uitproberen en beoordelen op grip en schrijfkwaliteit. 

Ten slotte kijkt u naar de drukmogelijkheden. Heeft uw logo bijvoorbeeld meerdere drukkleuren, wilt u een wat groter logo of een hele slogan? De drukmogelijkheden zijn vaak op elke pen weer anders, dus kijk goed naar het drukoppervlak en het aantal drukkleuren dat mogelijk is. Zo kunt u vaak kiezen voor 1 – 4 drukkleuren, maar is het in veel gevallen ook mogelijk om in full color te drukken. Bent u benieuwd hoe uw logo op de pen zal staan? Vraag dan een gratis en vrijblijvende digitale voorbeeldopmaak aan. 

Online bieden veel bedrijven bedrukte pennen aan. Wij kunnen de webshop BudgetGift.nl van harte aanbevelen. Hier vindt u een groot assortiment te bedrukken pennen tegen scherpe prijzen. Daarnaast is het team erg servicegericht en deskundig. Met meer dan 20 jaar ervaring helpen ze elke klant aan een geschikte pen. 

Scoor vandaag nog extra naamsbekendheid door uw pennen te laten bedrukken bij BudgetGift.nl!https://www.abjfotografie.nl/