ABJ Fotografie
Image default
Huishoudelijk

Tweedehands koelkast voor op je studentenkamer

Word je eerstejaars student en ben je, net als veel andere eerstejaars studenten, op zoek naar een kamer? Of heb je net een kamer gevonden? Dan ben je vast ook al aan het rondkijken voor een bed, servies, een koelkast en dergelijke. Dingen die je nodig hebt als je als student op kamers gaat wonen. Als je met medestudenten bepaalde ruimtes, zoals de keuken, gaat delen, is het handig om een aantal dingen zelf op je kamer te hebben. Wat servies, een eigen koffiezetapparaat en een klein koelkastje zijn daar een goed voorbeeld van, want een koelkast delen levert vaak problemen op met huisgenoten. Niet iedere bewoner is even betrouwbaar als het om eetbare zaken gaat. Een tweedehands koelkast kopen is daarom handig, je bespaart jezelf daarmee een hoop ellende en je weet dan ook zeker dat er niemand aan je etenswaren gezeten heeft.

Tweedehands witgoed kopen

Het is meestal niet prettig om dingen die gekoeld moeten worden in een gemeenschappelijke koelkast te leggen. Die lekker fles wijn, die je van een vriendin cadeau kreeg kan zomaar opeens verdwenen zijn als er een feestje is bij een medestudent. Of je grijpt mis als je je brood wilt beleggen met die speciale boerenkaas. Een medestudent die zonder broodbeleg zat, is jou net voor geweest. Door een kleine tweedehands koelkast aan te schaffen, overkomen deze dingen jou niet meer. Een mini koelkastje neemt weinig ruimte in op je kamer en je hebt alles bij de hand.

Een hippe mini koelkast in je kamer

Het is eigenlijk heel hip en luxe om zo’n kleine koelkast op je studentenkamer te hebben staan. Een koele witte wijn binnen handbereik. Je hoeft nauwelijks op te staan om lekkere snacks uit je koelkast te halen. Omdat een dergelijke kleine koelkast slechts 51 cm hoog is, heeft het tegelijkertijd een prima formaat om als tafeltje te dienen. Je kunt er een dienblad op kwijt met wat mooi servies. Dat is zowel praktisch als decoratief. Ook kan het koffiezetapparaat erop of een mooie plant, want groen mag zelfs in een kleine ruimte natuurlijk niet ontbreken.

Tweedehands witgoed kopen is heel voordelig

Omdat je meestal niet heel lang in zo’n kleine studentenkamer blijft wonen, is het raadzaam om de mini koelkast tweedehands te kopen. Dat bespaart veel geld. Als je na verloop van tijd verhuist naar een grotere leefruimte kun je de kleine koelkast doorverkopen aan een beginnend student of hij kan gaan dienen als campingkoelkastje, want daarvoor is hij qua formaat ook heel geschikt. Zo wordt tweedehands witgoed kopen voordelig, ook op de langere termijn. Ondertussen hebt je veel plezier van je aankoop gehad op je eerste studentenkamer.

Mini koelkastje voor weinig geld

Goed idee he, om zo’n mini koelkastje op je studentenkamer te zetten. Hij neemt niet veel plek in. Het formaat is slechts B 43,5cm x D 47cm x H 51cm. Een dergelijk formaat kan je altijd wel ergens kwijt, hoe klein je eerste kamer misschien ook is. Het leuke is dat je nu voor een heel leuk prijsje zo’n kleine koelkast kunt kopen. Voor slechts € 49,95 kun je ‘m bij ons ophalen. Voor meer informatie kijk op onze website! Wees er snel bij, want op=op!

https://wgswitgoed.nl/koelkasten/minikoelkastje/