ABJ Fotografie
Image default
Huishoudelijk

Tweedehands witgoed, niets mis mee!

De aanschaf van witgoed is voor velen altijd een behoorlijke investering. Het is een prijzige aankoop waar ook nog eens een aantal belangrijke keuzes moeten worden gemaakt. Het kopen van een wasmachine, droger, vriezer of een koelkast zijn voorzieningen die u altijd in huis moet hebben. De kosten voor nieuw witgoed kunnen echter behoorlijk oplopen. Velen zien het niet als een optie, maar tweedehands witgoed kopen is helemaal geen slecht idee. Met tweedehands witgoed kopen is namelijk helemaal niets mis. Er zijn een aantal redenen waarom het kopen van tweedehands witgoed als een tweedehands wasmachine of een tweedehands koelkast een goede optie is.

Ook ieder product verdient een tweede kans

Een refurbished product zoals we die leveren bij WGS witgoed is niet enkel tweedehands, maar het product is ook nog eens volledig gecontroleerd en indien nodig geoptimaliseerd. Alle vitale onderdelen functioneren dus volledig naar behoren. Dit is het uitgangspunt van een refurbished product. Dit betekent dus dat het product als het ware echt een nieuw leven krijgt. Het product functioneert dus helemaal als nieuw. U krijgt dus als het ware een product waarbij er sprake is van een gebruikte buitenkant, maar een nieuwe binnenkant.

U bespaart geld

Door het aanschaffen van tweedehands witgoed bespaart u een hoop geld. De apparaten die u refurbished koopt zijn bij ons van WGS witgoed compleet getest en klaar voor een tweede leven. Ook op de grote merken kan het verschil hoog oplopen wanneer we kijken naar het verschil tussen nieuw en tweedehands witgoed. Of u witgoed nu nieuw of tweedehands koopt, de functionaliteit blijft hetzelfde. Wanneer bijvoorbeeld een tweedehands koelkast volledig is getest en desnoods geoptimaliseerd dan is het echt niet zo dat een tweedehands model minder goed zou presteren. Hij koelt ook prima uw etenswaren, en hij zorgt er ook voor dat er niets bederft. Wij bij WGS witgoed hebben weliswaar geen fysieke vestiging, maar juist daardoor kunnen wij u nog lagere en scherpere prijzen garanderen.

U Bent duurzaam bezig

Met het kopen van tweedehands witgoed geeft u nieuw leven aan een tweedehands model. U bent hierdoor duurzaam bezig, want u door een nieuw leven te geven aan die koelkast, vriezer, wasmachine of droger zorgt u ervoor dat er weer een nieuwe koelkast minder wordt verkocht, u neemt dus niet deel aan het productie en verkoopproces van nieuw witgoed waarbij nieuwe schadelijke stoffen in omloop komen. Daarmee draag u weer een steentje bij aan een goed milieu.

Veelzijdig en wisselend aanbod

Bij WGS witgoed kunt u rekenen op een veelzijdig, maar ook op een wisselend aanbod. Wanneer er momenteel niets tussen staat waar u warm van wordt, dan is de kans groot dat een maand later, misschien zelfs een week later er al een nieuw product beschikbaar is dat u wél ziet zitten.

Garantie, ook bij tweedehands

Bij WGS witgoed heeft u ook gewoon garantie op ieder witgoedproduct, ondanks het feit dat het een tweedehands refurbished product is. U krijgt tot wel 6 maanden garantie op alle aankopen die u doet.

Daarnaast kunt u rekenen op service, 24 uur per dag, 7 dagen in de week. Wij staan voor u klaar wanneer u ons nodig heeft. Wij doen altijd ons best om u de best mogelijke service te leveren die u verwacht. Wij denken met u mee, en wij kunnen u zo nodig adviseren wanneer u er zelf even niet uitkomt.

https://wgswitgoed.nl/?gclid=EAIaIQobChMI1-KR-Zip6wIVxuR3Ch0LVAlDEAAYASAAEgIo4_D_BwE