ABJ Fotografie
Image default
Sport

Huur of koop EMS producten bij StimaWELL

Medisch gecertificeerde producten voor EMS training thuis, kunt u bestellen bij StimaWELL. Deze Duitse producent levert kwaliteitsproducten die via partners in Nederland gehuurd kunnen worden.

De techniek van EMS heeft zich de laatste jaren flink ontwikkeld. De tijd dat alleen topsporters elektrische spierstimulatie inzetten, is allang verleden tijd. De kastjes met losse elektrodepleisters die op bepaalde spiergroepen geplakt worden, zijn nog steeds verkrijgbaar. Tegelijkertijd worden de pakken met daarin genaaide elektroden steeds meer gebruikt. Het grote voordeel van een EMS pak is dat meerdere spieren tijdens één training aangepakt worden. Bij 12 elektroden spreekt men van een EMS training voor het hele lichaam. We zetten alle pluspunten van thuis trainen in een EMS pak op een rij:

–        u traint effectief;
–        de trainingstijd is relatief kort en dus bespaart u tijd;
–        regelmatig trainen betekent een beter / strakker figuur;
–        uw rug en bekkenbodem worden sterker;
–        gewrichten worden beschermd.

Kan ik afvallen met EMS training?

Afvallen met EMS training, is dat reëel? Als u regelmatig traint, is het antwoord ja. Vanzelfsprekend moet u gezond eten en tussendoor veel bewegen om wat kilootjes kwijt te raken. Bedenk dat het niet alleen in de kilo’s zit, want sterkere spieren wegen meer. Uit onderzoek komt naar voren dat 2x per week 20 minuten trainen al het verschil kan maken. Deze regelmaat is belangrijk, want alleen dan ontwikkelen de spieren zich, gaat de stofwisseling omhoog en neemt cellulitis af. Wat u ook zult merken, is dat u zich relaxter voelt. Sporten is inspanning, maar zorgt voor ontspanning! Wilt u het trainingsprogramma na een tijdje intensiveren? Langer trainen is niet perse nodig. Kies voor sterkere en eventueel frequentere impulsen. Saai wordt een EMS training nooit; er zijn maar liefst 70 programma’s om uit te kiezen. Als u die regelmatig afwisselt, blijft het leuk!

Voor de meeste van ons is thuis trainen echt een uitkomst. Sommige mensen geven er echter de voorkeur aan samen met anderen hun work-out te doen. Behoort u tot die laatste groep? U kunt zich aanmelden bij een van de StimaWELL partnerstudio’s. Meer info vindt u op www. stimawell.com/nl.

  

https://www.stimawell.com/nl-nl