ABJ Fotografie
Image default
Sport

Veilig én stijlvol rijden met een Samshield cap

Iedereen die bekend is met de paardensport en zelf een fanatiek ruiter is, heeft de naam Samshield vast wel eens gehoord. Met name de caps van Samshield zijn populair en met goede reden. Veel paardrijcaps voldoen weliswaar aan de gestelde veiligheidseisen voor hoofdbescherming maar lijken verder ook erg veel op elkaar en zijn meestal niet erg comfortabel om te dragen. Dat is wel even anders met een Samshield cap!

De techniek achter de Samshield cap

Samshield caps zijn wat techniek betreft gebaseerd op dezelfde helmen die motorrijders gebruiken. De buitenkant van iedere cap is gemaakt van supersterk carbon, dat ook nog eens extra licht is, wat het draagcomfort dan weer verbeterd. Dankzij speciale luchtinlaten in de helm wordt de luchtdoorstroming bevorderd, wat ervoor zorgt dat je minder snel gaat zweten wanneer je de helm op hebt. En omdat je de binnenvoering los kunt klikken en gewoon in de wasmachine kunt wassen krijg je geen last van onaangename luchtjes en voel je je altijd fris met je Samshield cap op!

Je mogelijkheden bij het kiezen van een Samshield cap

De buitenste laag van de helm is verkrijgbaar in vier verschillende kleuren. De trim van het tussenstuk dat over de cap heenloopt is verkrijgbaar in maar liefst 30 verschillende kleuren! Daarnaast zijn er verschillende materialen voor de afwerking mogelijk. Van diverse leersoorten tot verschillende afwerkingen met Swarovski diamanten. Met zoveel mogelijkheden is het een goed idee om te vragen naar de mogelijkheden tot maatwerk!

Combineer met kleding en uitrusting van andere merken

Bij een mooie cap hoort natuurlijk ook een complimenterende outfit! Kies daarom voor een leverancier die naast caps ook Samshield kleding en andere bekende merken aanbiedt. Denk bijvoorbeeld aan een Vestrum rijbroek of de populaire items van PS of Sweden. Deze laatste maakt niet alleen uitrusting voor ruiters maar ook dekjes, sjabrakken, bandages en hoofdstellen voor paarden. Voor veel van deze merken is ook maatwerk mogelijk dus het is zeker aan te raden om zelf langs te gaan bij een winkel en de mogelijkheden te ervaren.