ABJ Fotografie
Image default
Sport

Wisselbeker kopen: hoe werkt dat bij een nieuwe winnaar?

Een wisselbeker kopen doe je natuurlijk om de onderlinge competitie te bevorderen. In een jaarlijks toernooi, tijdens de landelijke competitie of een ander terugkerend evenement. Een wisselbeker maakt indruk vanwege zijn formaat, de luxe afwerking en natuurlijk het feit dat de beker om de zoveel tijd wisselt van eigenaar. Tenminste, dat is de bedoeling! Maar wat doe je als je veel geld aan een gepersonaliseerde wisselbeker hebt gegeven en er komt een jaar later een nieuwe winnaar? Dan klopt het jaartal niet meer en de namen van de winnaars staan verkeerd. Gelukkig is daar een heel eenvoudige oplossing voor!

Een wisselbeker kopen voor alle soorten winnaars

Een wisselbeker kopen is nog niet zo eenvoudig. Je hebt de keuze uit talloze modellen en uitvoeringen. En om het kiezen nog wat moeilijker te maken ben je niet beperkt tot enkel sportbekers. Je kunt bijvoorbeeld ook een gegraveerde kampioensschaal kopen of luxe medailles bestellen voor het hele team.

Maar ook als je een wisselbeker wilt, zijn er nog veel mogelijkheden. Een wisselbeker voor het eind van de voetbalcompetitie ziet er heel anders uit dan die op het jaarlijkse schaaktoernooi wordt uitgereikt. En ze zijn allebei weer heel anders dan de wisseltrofee op het bedrijfsvolleybaltoernooi. Kijk dus eerst goed naar de soort wisselbeker die het beste past bij het evenement en laat je vooral adviseren door een professional!

Hoe je een wisselbeker jarenlang in omloop houdt

Een wisselbeker kopen doe je alleen wanneer deze jarenlang mooi blijft en wanneer je deze natuurlijk jaarlijks aan kunt passen met de gegevens van de nieuwe winnaar of winnaars. Kies daarom simpelweg voor een wisselbeker met een graveerplaatje! Dan hoef je alleen het plaatje te vervangen en dat kost bijna niets! Verder doet goed onderhoud een hoop om roest te voorkomen en mocht je de trofee een keer laten vallen waardoor de voet beschadigd, dan kun je een nieuwe marmeren voet bestellen. Zo heb je nauwelijks kosten en toch een trofee die jarenlang mooi blijft!